Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2017 16:41 - Ислямът и секса
Автор: dedenze Категория: Забавление   
Прочетен: 1561 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 11.03.2017 01:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

            За да се разбере смисъла на темата, трябва да се каже, че има много видове ислям, но общото за всички е, че жената е в т.н. вещни, стокови права . Тя се купува и притежава, няма равни права с мъжете. Трябва да се отбележи, че и в други религии е така, даже в християнските, но с развитие на цивилизационните процеси, този факт е завоалиран и значително омекотен ! Да не говорим за ислямските обществата, в които още има хареми и „модерното” ограничение до 4 жени не важи ! Устройството и законите в харема са много сложни, това е цялостна организация и общество:
http://www.librev.com/index.php/discussion-culture-publisher/1311-2011-08-03-20-35-46
          Мнозина разпостранители и почитатели на исляма се опитват да докажат, че отношението към жените и секса се подчинява на високо морални и етични съображения, което абсолютно не е вярно. По- скоро важи принципа „Моето е мое, а чуждото общо !” Не мога да се сдържа да не ви разкажа един виц от соца, който важи до днес с пълна сила : Руснак спасява живота на богат шейх, който го кани в собствените владения и го пита „Какво искаш за това, че ми спаси живота ?” Руснака се замислил, ако поиска пари, коли ... още на границата ще му ги вземат, пък може да го обявят за враг и шпионин, затова скромно помолил да го пусне в харема. Шейха се съгласил и над 500 жени били строени за избор, упаковани с бурки, чедори, фереджета ... от главата до петите ! Затруднен в избора, руснака помолил поне да открият лицата си, но пазача евнух гневно се възпротивил. Тогава помолил поне да ги опипа, след дълга справка с корана, евнуха се съгласил и опипването започнало . Не минало много време и руснака спрял с опулена физиономия, а от ханъмата се раздал тих, руски глас „ Не делай дурное лицо, немедлено пусти яйцо, привет Москве и будь здоров, майор разведки Королев !”
          По въпроса за харемите, които понякога са съдържали над 1000 жени е ясно, че това не е по силите на един бог, камо ли на един мъж !? Строгите закони за собствеността и изневярата, едва ли могат за спрат сексуално хиляди, красиви и активни жени, да бъдат лишени от разходка, пазаруване ... ! Тогава били измислени облеклата, скафандрите и пр... такъми и чалъми ! Ханъмите били скрити от сластните погледи, но така, облечени еднотипно, ставали анонимни и можело да ходят почти навсякъде, при трудно доказване на изневяра ! Харема и устройството му прилича на система за платената любов, като някои от жените имали солидно, лично състояние !? Риска е бил голям, но в повечето случаи, той се явява и катализатор на сексуалното удоволствие !

image


         Мюсюлманите винаги са били табиетлии и любители на кефа и удоволствията (вижте подготовката на жената в харема за среща с владетеля). Жената за тях няма народност, вярата не е от особено значение, важното е кой ще я „засее” ! В 1986 г., колеги събрахме всичките си командировъчни форинти, за да посетим унгарското кабаре „Мулен Руж” . Да поясня за простолюдието – кабарето е заведение с ядене и пиене, поразголена програма, в което може да каниш танцьорите на масата си, да говориш, черпиш и ако искаш продължение, то се договаря на място... Дремехме на далечна маса с единствена бутилка голо вино, когато салона се изпълни с мюсюлмани араби в бели роби и тюрбани ! Масата им се отрупа с храни и напитки, уж забранени от корана ! Програмата започна и още с появата на първите две актриси по монокини, те ревнаха с все гърло „Аферим, ашколсун !” По някое време тихо се оттеглихме, за гледане толкова, пък и любовта у нас беше безплатна !

          В днешно време, мюсюлманите са основните посетители на модерните, порно заведения по запада и у нас, не само за вкуса на забранения плод. Магистралните труженички даже си имат редовни клиенти, шофьорчета съседи .... Само да не вземе някой европеец да си помисли, че е измислил секса, мурафетите и забавленията ! Съвременната медицина доказва, че умственото натоварване, стреса, несигурността са гибелни за мъжкото самочувствие и либидо ! Даже си имаме и поговорка „Гладен може, но кахърлия -не !” Упростено казано, днес ЕС открито и официално се раздира от импотенция и сексуална дезориентация, основно сред мъжете ! До 2014 г. в Германия са работили на всички фронтове над 1,5 милиона турски мюсюлмани и са се представили добре ! Това е и една от причините за стимулиране на подобни ислямски мигранти от Меркел, като само в 2015 са приети още 900000 !? Явно добрия, сексуален живот, напълно е унищожил хитлеровите, расови предразсъдъци ! Днес меркеловите германци, работят активно по адаптацията на мигрантите (основно мъже), обучават ги, че жената е безплатна, но не е собственост, а човек, с което са принудени да се примирят, но в което никога няма за повярват ! Резултата е уж добър, изнасилванията намаляват, а свежата  мигрантска кръв, прави нацията по-красива ! Същевременно, евтината работна ръка расте ежедневно, хитро нали !
          Същото се въвежда в целия ЕС и България за съжаление, но от мюсюлманското робство са минали само 144 години и спомена е повече от жив ! Отърсването от робството, подчинението, правилата на агресивния ислям е трудна, но достойна задача ! Едва ли има българин, който да вярва, че ислямиста може да промени заложения в него религиозен фанатизъм, нрав и да стане европеец !? Лесно се мигрира, здрави мъже бягат от отговорност към народа и Родината си, вместо да отвоюват свободата и правата си там ! Мигрирайки те се опитват всячески да наложат своята религия и култура, ЕС им угажда по безпрецедентен начин, вместо да иронизира техните аборигентски искания !?  Щом претендираш за чедори, фереджета, бурки, същата работа могат да свършат и европейските, ниопренови костюми, шнорхел и маска !? Десетки населени места, даже и обезлюдени, не искат да приемат мигранти, особено тяхната култура, традиции и с пълно право ! 21 век, трябва да е век на науката и техниката, а не на религиозни борби и античовешки изстъпления и преселения !

 
image




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3480275
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930