Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2015 09:39 - Промените начина си на живот 10-те златни правила
Автор: arrow007 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2214 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ако сте достатъчно отговорни и искате да промените начина си на живот към по-добро, ще ви се наложи да следите за изпълнението на 10-те златни правила, с чиято помощ ще повишите собствената си  реализация. И така:

    1. Контролирайте мислите си. Ежедневните ни мисли създават реалността ни. Не става дума за това, че трябва да проследявате всяка преминаваща през главата ви мисъл. Това би могло да ви побърка. Просто е нужно да се заставите да изключвате изцяло негативните мисли. Първоначално задачата ще ви изглежда неосъществима. Но с времето ще разберете, че не е толкова сложно и ще приучите разума си да филтрира собствените ви мисли. Научете се да виждате не проблема, а начините за решаването му. Колкото повече мислите за доброто, толкова повече повишавате вибрацията си.

    2. Говорете само за това, което искате! Много често хора с проблеми в личния живот, когато срещнат влюбена двойка, си казват въздишайки: „Ето, на някои им върви, а на мен – не”. Стоп! Така задълбочавате нещата към по-лошо и следователно само понижавате вибрацията си. Следващият път си кажете нещо от рода „Радвам се за тази двойка и съм сигурен, че в близко бъдеще, също ще срещна съдбата си”. Същото можете да приложите за парите – няма нужда на всичките си познати да говорите за финансовите си проблеми, така само ги задълбочавате излишно, при и без това трудната ситуация. Научете се да говорите за благополучие, пари и щастие – престанете да преразказвате неуспехите си.

    3. Избирайте кръга си на общуване! Старайте се да не общувате с песимистично и негативно настроени хора, обикновено тази категория хора имат много ниска вибрация и това може само да ви навреди.

    4. Старайте се поне за известно време да не мислите и размишлявате. Най-добре е това да става сред природата или някъде в отдалечено местенце на града. Концентрирайте се върху тишината и спокойствието. Това е най-добрият начин да прочистите съзнанието си и да повишите собствената си вибрация. Ако сте много зает човек и не можете в близко време да си позволите почивка, то слушайте спокойна отпускаща музика.

    5. Общувайте с единомишленици! Прекарвайте повече време с хора, споделящи интересите и хобито ви. Ако примерно сте решили да ставате писател, то се запишете в литературен кръжок. Повярвайте, че така не само усъвършенствате майсторството си, но и значително повишавате вибрацията си. Научно е доказано, че общуването с единомишленици удължава живота средно с 5 години.

    6. Давайте колкото е възможно повече! Каквото ви е на душата – пари, време или просто това, което отдавна не ползвате. Отдавайки, получаваме двойно повече. Помагайте на другите и те също ще ви помагат.

    7. Постъпвайте с хората така, както бихте искали да постъпват с Вас! Преди да се разсърдите и обидите на някого, помислете струва ли си това. Има моменти, в които е по-лесно и по-добре да простиш. Колкото по-леко и добре се отнасяте към околните, толкова по-добри хора ще срещате в живота си.

    8. Старайте се да гледате възможно най-малко телевизия! Работата е там, че медиите все повече и повече стават източник на негативизъм. Колкото повече слушате и гледате предавания за болка, насилие и бедност, толкова повече снижавате собствената си вибрация. Подсъзнанието ви привиква към негативните мисли и започва да ги привлича като магнит в живота ви.

    9. Помнете за оптимизма! Това може да се окаже и най-трудното за вас – трудно е да си позитивен, когато наоколо всичко се руши и нищо не се получава, но колкото и да е парадоксално, точно в такива минути трябва да запазите позитивната настройка. Когато се смеете и отнасяте леко към ситуацията, вибрацията ви нараства рязко, а колкото по-висока е тя, толкова по-бързо си отиват проблемите. Позитивните мисли привличат добри и приятни хора, а приятното общуване е залог за добро настроение.

    10. Настроението! Това е най-главното правило, което ще ви помогне винаги да поддържате собствената си вибрация на високо ниво. Настроението ви е отражение на минали мисли. Спрете се и започнете да мислите за хубавото, като съзнателно променяте настроението си. Колкото по-добре се чувствате, толкова по-интересен и щастлив живот ще се разкрие пред вас.





Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: arrow007
Категория: Бизнес
Прочетен: 442910
Постинги: 266
Коментари: 207
Гласове: 368
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031