Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2010 04:35 - Чилийският тенор Тито Белтран: "Ще си изгоря шведския паспорт"
Автор: semtomovi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3421 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.10.2010 19:10


image

Тито Белтран,

официален сайт на Тито Белтран - http://www.titobeltrantenor.com/

 

Чилийският тенор Тито Белтран:
"Ще си изгоря шведския паспорт на пресконференция"

Шведите имат нужда от "идиоти" и "насилници" в лицето на най-видните и работливите си емигранти. Ей така.. просто за назидание и модел в обществото.
Ако искате да ви оставят на мира в Швеция като емигрант - работете мръсна и злеплатена работа и се правете, че не разбирате езика, изрусете се, сменете си името с шведско и плюйте България! Гаранция! Формулата работи! Ще ви провърви професионално.
 Ако ли не - ще гризкате железце като Тито и мене с подправени автобиографии!
Svenskarna behцver "idioter" och "vеldsmдn" personifierade av sina mest framstеende och arbetssamma emmigranter. Sе dдr... just fцr fцrebeild och fцr modell i samhдllet. Om Ni vill bli lдmnade i fred i Sverige som emmmigrant hдr - arbeta smutstigt och underbetalt jobb och lеtsas att Ni inte fцrstеr svenska, blondera Ert hеr, byt ut Ert efternamn med svenskt sеdat och spotta цver Bulgarien! Garanti! Formeln fungerar! Ni kommer att lyckas yrkesmдssigt!
Om ej - kommer Ni att byta i jдrn som Tito och mig med utbytta biografier!

Днес реших да предложа на Вашето внимание превод от шведски  на относително стара новина за Швеция, но на напълно (до сега) непозната и "нова" новина за България (доколкото не ползвате помощта на автоматичните преводи от Гугъла).  Това е една от стотиците статии, посветена на конфликта на великошведските интереси със знаменития тенор, родом от Чили  - Тито Белтран, който понастоящем излежава присъда в шведски затвор заради масаж на момиче, последвало го доброволно (до колкото се разбира от медиите тук) в хотелската му стая.

Източник:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1577224.ab

07 януари 2008 г. В. Афтонблоодет.
 

Тито Белтран атакува Швеция - от ареста


Тито Белтран е отслабнал с 10 кг в ареста - защото не харесва храната. Сега той атакува Швеция в чилийските медии:
- Ще изгоря шведския си паспорт.

Онзи ден световноизвестният тенор Тито Белтран говори за подозренията в изнасилване пред в. Афтонблоодет.
В своята родина Чили той атакува Швеция.
- Шведите са най-големите расисти, които съществуват. Тази държава не толерира "черни черепи" и аз съм един от тях, казва Тито Белтран в едно интервю за вестника Las Ъltimas Noticias.

Според Тито Белтран въз основа на неговия чужд произход той е принуден да седи в ареста в чакане на съдебния процес в петъка.

Ужасен от храната

Пред вестника Тито разказва, че е отслабнал 10 кг откакто му е отнета свободата през декември 2007 г.
- Но това зависи от това, че шведската храна ме отвращава. Аз не желая нищо от тази държава.
 

image

Мария Лундквиист - известна шоуменка в Швеция.
Но.. можете ли да се доверите на това лице и на тази жена?!?
Уви... аз не мога и никога не бих! За шведският съд обаче показанията на подобни "свидетели" са достатъчни за да опандизят набелязаната "жертва".


Тито Белтран седи в ареста заподозрян, че е изнасилил детегледачката на Мария Лундквиист по време на едно турне на Рапсоди ин Рок през лятото на 1999 г.
През цялото време Тито повтаря, че е невинен и че не чувствува никакво безпокойство в очакване на присъдата.

Шведско-чилийският световен артист по-рано е казал, че ще напусне Швеция възможно най-скоро след като съдебния процес приключи.

 Под психически натиск
- Когато тази гавра приключи възнамерявам да събера пресконференция тъй че всички да видят как ще си изгоря шведския паспорт и ще пратя шведите по дяволите, казва Тито Белтран според вестника.

Неговата съпруга Дженни Белтран, 28-годишна, казва, че тя не може да познае избора на думи на съпруга си. Но, че той е под психичен натиск. Тя не вярва, той да изгори шведския си паспорт.

- Знам че се е оплаквал от храната в ареста. Той не може да яде всичко, тъй като има алергия.

- И той се чувствува зле малтретиран от шведските учреждения днес. Иначе е много благодарен за това, че той тук получи възможнотта да стартира своята кариера. И тук е семейството му, много фенове и приятели.

 image

Сем. Дженни и Тито  Белтран



КОМЕНТАРЪТ НА МАРИЙКА
Тъй като и аз самата започнах професионалната си кариера като фотомодел 21-годишна на първата ми година престой в Швеция... Този случай прилича по сюжета си до болка на нашия: шведите ще ви се порадват доста докато сте млади и красиви, и ще ви захвърлят на бунището като позастареете -  в психиатрия - ако сте жена, или в затвор - ако сте мъж, според традицията и практиката в страната! 
Eftersom jag sjдlv startade mitt yrkeskarriдr som fotomodell som 21-еrig i Sverige pе mitt fцrsta еr vistele i Sverige... Det hдr fallet liknar enligt sin scenario smдrtsamt vеrt eget fall: svenskarna kommer att glдdjas еt Er sе lдnge Ni дr unga och vackra, och kommer att kasta bort Er pе soporna nдr Ni bцrjar bli дldre - i psykiatri - i fall Ni дr en kvinna, eller i fдngelse - i fall Ni rеkar vara en man, allt efter traditionen och praktiken i deras land!


Трябва да спомена, че в. Афтонблоодет вече е писал в другите си статии за следването на юридически науки на съпругата Дженни днес в Швеция. Дженни следователно има лични интереси да говори така и не може да се постави на мястото на съпруга си и на ужаса, който в тези отделения и затвори задържаните изпитват пред препарираните с какво ли не храни в столовата. Тя няма разбиране по въпроса!

Тенорът Белтран е станал жертва на традиционните шведски предразсъдъци, че "емигрантите сме или мързеливи, или изнасилвачи и насилници, или - ако нищо друго не пасва на историята -  идиоти. Те циркулират в масмедиалното шведско пространство от години насам и поне ни промиват ежедневно мозъците! 

И ако пък да се окаже да не сме високожеланите за празните им хиляди сорта и вида домове за идиоти - то тук системата бъка от социални работници, кюратори, държавни и допълнително платени психотерапевти и психолози и доктори към Касата (за разлика от липсата на ревматолози и други специалисти-лекари за други физически болни хора), които работят без свян за да "изгубят или бият гръб на истинските епикризи и диполоми". Значи работят колективно и на смени Ви подменят диагнозите и симпотомите - неусетно, постепенно и методично в перспективата на 10-20 години и бавно но сигурно ви идиотизират (вижте нашия случай)".  Така например мен от педагог ме изкараха "агресивна към деца" (докато мене без съпротива ми нанесоха синини в кабинета на джипи три сестри подготвени от него, за да изглеждам "агресивна"!). Без да им пука че съм дипломиран педагог със 7 години професионален стаж в багажа. Дори чиновничката г-жа Мари Виилборй от гр. Малмьо ми открадна 17 г. професионален стаж и ме третира като новопристигнал Бежанец с 1 кратко изречение по подлог и сказуемо "Марийка не е работила в Швеция". - Еее, "честни сини очи" дето му се вика!!!

Коя е причината за тази мания по крадене на биографии и незабележим за света апартейд към стойностните хора и кариеристите сред емигрантите си? - Моите собствени исторически изследвания показаха, че за всичко е виновна предхождащата хитлеризма и социал-демокрацията "Евгеника" в страната им).
 на която станахме жертви и нашето семейтво, и британския шоу-мен Билли Бут (кратка статия давам в блога си назад за неговата ситуация днес). Свидетел на подобно идиотизиране на заловена от полицията българска проститутка с подправен случай пък се оказва в съседна Норвегия и нашата дописница Мис Бис от същия този блог тука, случката е описана в коментар към мой постинг назад тук от този ник.  












Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: semtomovi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1436430
Постинги: 342
Коментари: 1106
Гласове: 727
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031