Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2018 12:11 - ПОСЛАНИЦИ ВЪВ ВРЕМЕТО: Част 2 - Край
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 4449 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вие сте великолепни същества, членове на Семейството на светлината, и сте дошли на Земята в това време със задачата да направите промяна, да създадате нещо различно, да съдействате за прехода. Ключът е любовта. Любовта е това, което изгражда вселената. Технологиите, които сега създавате на Земята, ще се развият само до известна степен, защото човечеството все още не разбира, че любовта е необходима. Енергията може да приема всякакви форми на съзидателност, но когато някой изкарва на преден план алчността или омразата или някакво друго чувство, което не работи в посока към светлината, той не стига доникъде. В тази вибрация се съдържа само съответната информация на това чувство. Любовта е основният градивен материал, така че когато имате любов, всичките възможности са налице. Връщане към идеите за светлината, която е информация и любов, т.е. съзидателност - това е замисълът. Необходими са бунтовници като Семейството на светлината, които да навлязат в една система, която е била предимно мрачна в продължение на цяла вечност, за да я променят. 
Там където живеем, ние сме бунтовници. Както вече споменахме, нашата система също има нужда от промяна. Ние работим като мост или връзка чрез Семейството на светлината в най-различни системи, за да променим нашата собствена система. Издигането на вашето съзнание чрез любов и отговорност ни дава енергия, презарежда ни и разширява рамките на съзнанието ни, за да можем да се развиваме по-нататък. Така че както ние сме за вас приятели, водачи и помощници, така и вие ни помагате. 
Къде ще ви отведе този преход? Ние искаме да развиете способността съзнателно да създавате светове. Вие сте готови да посеете семената и да станете вида, който ще бъде засаден в много нови светове при тяхното образуване, и тъй като сте съхранили в своята памет историята на станалото тук, на Земята, ще можете да учите другите и съзнателно да направлявате посоката, в която другите светове трябва да се развиват. 
Вие участвате в един мащабен план. Всички вие веднага сте се отзовали при възможността да бъдете тук, на мястото на предизвикателства, във времето на предизвикателства. Били сте сигурни, че може да се справите. Освен това, преди да дойдете тук, сте знаели, че ще получите много помощ, че на различни етапи от вашето развитие различни същности ще се появяват на планетата под различна форма, за да ви подбуждат, да ви разпалват и да ви напомнят - но не и за да вършат нещата вместо вас. Ние сме един от тези подбудители, катализатор на процесите. Когато чуете името Плеядианци, ще усетите връзката, защото ние ви подпомагаме, като отвеждаме вашата информация и вашите познания напред. 
Работейки с вас, ние възнамеряваме да събудим спомените ви за това кои сте, за да можете да откриете истинския източник на собственото ви вдъхновение. Ако можехме да определим професията на всеки един от вас или да ви предоставим готов начин на съществуване, щяхме да наредим на всички вас да станете вдъхновени. Когато сте в състояние да живеете по този начин и да бъдете наистина вдъхновение за всички, които се докосват до вас, вие ще живеете със собствената си светлина, а това е нещо много дълбоко. 
Не забравяйте, че ние сме тук по свои причини, а вие сте тук по свои причини и че всички сме тук, за да се развиваме заедно и да създадем една нова вибрационна честота. Ние искаме да разчупим правилата от вярвания, които разделят хората в тяхното развитие. Искаме да създадем едно представителство, една игра на хармония и сътрудничество, като ви даваме информация, която да достига до дъното на душата ви, независимо от това какви са били предишните ви вярвания. 
Ние от групата, която ви говори, също смятаме да попълним своята биография с някои интересни преживявания. Когато, през 1988г. започнахме да говорим за първи път, нашата група се състоеше от 50 до 75 същности - някои физически, други нефизически, всички Плеядианци. Сега броят ни се е увеличил и сме много повече от сто същности от различни системи. Сега можем да бъдем наречени Плеядианци Плюс. В нашия свят съществуват такива, които не вярват, че можем да постигнем това, което сме си поставили за цел да направим заедно с вас. Те смятат, че ние разчитаме твърде много на случайността и поемаме твърде много рискове и въпреки това очакват с нетърпение да видят какво ще се случи. 
Във вашата система има хора, които смятат, че ние сме тук, за да всяваме страх, но ние не гледаме на нещата така. Не искаме да плашим никого: просто искаме да ви дадем информация. Ако сте в тъмна стая и чувате някакви странни звуци, може да се изплашите. Но ако светнете лампата и видите откъде идват тези звуци, вече не е толкова страшно. Ние искаме да знаете кой стои насреща. Светлината е информация, незнанието е мрак. Ние искаме да работите в светлината, а не в мрака. 
Заехме се да работим с вас, тъй като искаме да развием нашето съзнание в посока към по-свободна воля и изразяване. Точно както вие имате за задача да промените системата, в която живеете, така и ние имаме за задача да променим системата, в която живеем. Не сме дошли тук без своя цел. Както споменахме, ние идваме от вашето бъдеще и понякога сме много заети. Ние се нуждаем от вас точно както и вие се нуждаете от нас. Вие, като членове на Семейството на светлината, можете да основете, да създадете или да внедрите една велика нова вероятност във веригата на действителностите, която ще се отчупи в следващите 20 години от този сектор на съществуване, защото вие живеете физически на тази планета. Именно чрез вас ще настъпи промяната. Това, което правите сега, силно ни засяга. Това, което се случва със Земята, оказва влияние и върху нас. 
Ние сме тук, за да ви помагаме, да ви учим и да се развиваме, преминавайки заедно през този процес. Ние ви даваме нашия вариант на нещата, само за да ви доведем до по-висша степен на съзнание. Не твърдим, че само и единствено този вариант е верен! Цялото ни учение е разработено в съответствие с една велика цел и историите, които ви разказваме, са замислени така, че да ви отведат в едно по-висше ниво на съзнанието. Такова е нашето намерение. 
Думите, които подбираме, и понятията, за които говорим, са ключове към кодове, съхранявани дълбоко във вашите тела. Телата ви очакват въпросите да бъдат поставени, за да може отговорите да започнат да звучат във вас - за да може клетъчната памет във вашите тела да възстанови това, което вече знае. Докато ви говорим, ще си спомните. 
Говорейки ви, ние искаме да разширим вашите разбирания за света; никога обаче не приемайте буквално всичко, което ви казваме. Винаги се движете по по-широката спирала, която се опитваме да създадем и която ще ви позволи да видите по-всеобхватната картина. Никога не спирайте до нашето определение на дадена идея, тъй като ние просто се опитваме да разтворим вашите парадигми и да разклатим клетките ви, за да започнете да усещате проявлението на истинското познание, вярното знание, което се съхранява в тялото ви. Именно там е информацията и ние трябва да я събудим във вас. 
Искаме да ви подаваме идеи, които да обмисляте. Искаме да ви насърчим да не се свързвате с една единствена идея и да се заемате с това, за което се колебаете, и с това, от което се страхувате. Разберете, че когато се обърнете към така наречените тъмни или неясни области в себе си, вие създавате възможност за освобождаване на всички засегнати. Тук опираме до първото и последно основно правило: мисълта създава. Независимо от това в каква ситуация се намирате, именно силата на вашата мисъл ви е отвела там. Освен това точно непоклатимата вяра, че мисълта създава, ще преобрази вашите усещания и планетарното ви съществуване. 
Препоръчваме ви да поставяте под съмнение всеки, който прекалява с определенията и ви казва абсолютни истини. Важно е да чуете много различни мнения и много различни версии. Изслушайте версията на даден човек и след това преценете дали ви допада. Дали ви носи нещо и ви води до издигане? Едно от нещата, на които искаме да ви научим е, че зависи от вас да решите какво ще правите. Ние ви даваме информация; но вие сте тези, които ще решат какво да правят с нея: вие ръководите живота си, не ние. 
Ние се гордеем с това, че сме добри разказвачи. Има някаква достоверност и някаква сензация в начина, по който представяме информацията. И все пак историите, които ви разказваме, определено не са единствената версия; те не са последната дума по въпроса и в никакъв случай не са единствената истина. Те са само едно парченце, една малка част от по-всеобхватната картина. 
Независимо от това каква история ще ви разкажем днес, можем да ви гарантираме, че след една година ще ви разкажем някаква различна история, защото, когато измине една година, ще можете да разбирате нещата в по-широкия им смисъл. Така че историята постоянно ще се развива. Вашата задача е да откриете своята самоличност в историята, да откриете това, което знаете - не това в което искате да вярвате, или това, което са ви казали. Задължително е да вярвате в това, което знаете, тъй като знанието е вашата връзка с Първосъздателя. Всеки един от вас ще трябва да разбере, че неговият или нейният живот има определен смисъл и да си спомни своята роля. 
Вие сами сте избрали да бъдете тук. Вие имате за задача да отведете паметта напред във времето и да върнете смисъла на човешкото съществуване назад към първоначалото. Вие сте необходими. Обучавани сте за тази задача прераждане след прераждане, и не сте неподготвени. Всичко, което трябва да знаете сега, е вътре във вас и вашата задача е да си спомните това, което сте научили. В този живот няма да ви бъде преподавана нова информация. Както вече споменахме, това е животът, в който ще си спомните нещата, които вече знаете, и ние сме тук просто за да ви припомним. Това е част от нашата задача. 

Барбара Марчиняк

http://black67.blogspot.bg/2011/07/blog-post_15.html



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 495871
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031