Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.04.2017 07:26 - МЕЛАНХОЛИЧЕН ЗОДИАК
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 962 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.04.2017 11:56


                                         КОЙ  КАК СЕ СПРАВЯ С ДЕПРЕСИЯТА




image

 

Ако се интересувате от астрология, вероятно сте наясно с общите черти на всеки зодиакален знак, особено на своя собствен.

Сигурно знаете отрицателните и положителните характеристики на зодиите, но може би не сте се интересували от това как всеки знак реагира, когато е тъжен и депресиран.

Ето и малко повече по темата:

Овен:

Вие сте импулсивни, енергични и емоционални по принцип. Когато сте потиснати обаче, вие се гневите на целия свят. Винаги сте в опозиция, а от вродения ви ентусиазъм няма и следа.

Телец:

Когато сте тъжни, вие се изолирате от целия свят. Ставате апатични и ви се иска да си стоите само вкъщи и да се тъпчете с храна, дремейки пред телевизора. Вбесявате се от най-малкото нещо.

Близнаци:

Когато сте потиснати, вие изведнъж ставате мълчаливи и отнесени – нещо, което не е характерно за вас. Вие имате нетърпимост към тъгата и наистина ви е трудно да преглътнете чувствата си.

Рак:

Вие по принцип сте много емоционални хора, но когато сте тъжни, сте готови да леете реки от сълзи. Депресията може да ви докара стомашни болки, главоболие или други физически заболявания.

Лъв:

Когато живеете под стрес или сте на ръба на нервна криза, вие ставате избухливи и гневни. Когато сте потиснати, вие приличате на уплашено коте, което има нужда от грижи и внимание.

Дева:

Когато сте тъжни, вие губите своето остроумие и буквално блокирате по време на разговори, като дори избягвате такива. Ставате груби и заядливи към хората около себе си, сякаш те са ви виновни.

Везни:

Тъжни ли сте, започвате да чувствате нестабилна почвата под краката си, губите надежди и упование. Лесно променяте настроението си и не искате да се социализирате.

Скорпион:

Когато сте потиснати, вие сте враждебни и агресивни. Проявявате силна меланхолия, съчетана с тежка параноя. Най-лошите мисли и сценарии за живота ви започват да минават през ума ви.

Стрелец:

Когато сте в лош житейски период, вие искате да избягате далеч от целия свят. Ставате изключително сериозни и напрегнати, и сте абсолютно нетолерантни към всички. Тревогите за бъдещето ви обсебват тотално.

Козирог:

Тъжни ли сте, вие губите всякаква мотивация. Започвате да мислите върху живота си и да си правите преоценки. Освен това ставате изключително мнителни и вече нищо не може да ви впечатли.

Водолей:

Потиснатият Водолей е неспокоен и мълчалив. Той се опитва всячески да прикрие лошите си емоции, правейки се на щастлив, но въпреки това си личи, че мислите му са на друго място.

Риби:

Депресираният човек от тази зодия е склонен към вманиачаване. Той се фокусира върху лошите събития в живота си и забравя всичко хубаво. Той става тревожен и меланхоличен.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

SaveSave



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199709
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575